The Prodigy zveřejnili kompletní informace o nové studiovce

07.01.2015 14:21 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Jen před pár dny kapela The Prodigy zveřejnila první střípky o plánech vydat v brzké době nové studiové album. Nyní už známe téměř kompletní informace, které upřesňují jak datum vydání, tak i obsah desky a její název.

Šestá studiovka partičky z Essexu dostala název "The Day Is My Enemy" a její vydání je aktuálně naplánováno na předposlední březnový den. Deska, jejíž cover ozdobí fotka lišky, bude k mání samozřejmě jak digitálně, tak i na CD, v limitovaném množství ji seženou i milovníci vinylů. Všechny formáty nabídnou celkem čtrnáct autorských písní.

The Prodigy si na album, které dle jejich slov smete všechny současné mainstreamové DJe, pozvali i dva zajímavé hosty. V písni "Ibiza" si zahostovala britská punk/hiphopová formace Sleaford Mods, na songu "Rhythm Bomb" se pro změnu podílel britský taneční producent a DJ Joshua Kierkegaard G. Steele, který se v hudební branži proslavil pod uměleckým jménem Flux Pavilion.

Kompletní tracklist desky "The Day Is My Enemy" bude vypadat takto: The Day Is My Enemy, Nasty, Rebel Radio, Ibiza (feat. Sleaford Mods), Destroy, Wild Frontier, Rok-Weiler, Beyond The Deathray, Rhythm Bomb (feat. Flux Pavilion), Roadblox, Get Your Fight On, Medicine, Invisible Sun, Wall Of Death.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY