Madonnu ničí hackeři: nedokončená nová deska "Iconic" je na internetu

17.12.2014 15:58 - Josef Martínek | foto: facebook interpreta

Už únik dvou nedokončených nahrávek, které by se měly objevit na třinácté řadové desce, jistě znamenal pro Madonnu, známou nekompromisní bojovnici proti internetovému pirátství, velkou ránu. To však ještě netušila, že o pár týdnů později bude následovat doslova pohroma: na internetu se totiž zjevila demoverze celé nové desky. Ta se prý bude jmenovat "Iconic" a nedočkavci již mohou hltat třináct polotovarů.

O chystaném nástupci nepříliš úspěšného alba "MDNA" z roku 2012 se postupně uvolňují informace v průběhu celého roku. Fanoušci tak již vědí, že Madonna se ve studiu potkala s hudebníky jako Diplo, Avicii, Natalia Kills nebo Alicia Keys. Vydání nahrávky se očekává v průběhu příštího roku..

Tracklist uniklého materiálu vypadá následovně: Addicted (The One That Got Away), Bitch I'm Madonna, Borrowed Time, Heartbreak City, Illuminati, Joan Of Arc, Living For Love (Carry On), Make The Devil Pray, Messiah, Rebel Heart (feat. Avicii), Revolution, Unapologetic Bitch (feat. Nicki Minaj), Wash All Over Me (feat. Avicii).


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY