Morandi hlásí se "Summer In December" comeback. Duet s Innou se hodně vydařil

12.12.2014 11:24 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Pokud nás čtete pravidelně, již víte, že se Inna rozhodla krátce před Vánoci připomenout svým fanouškům a servíruje jim hned dva nové songy. K tomu prvnímu s názvem "Diggy Down" jsme představili již i vizuál. Ten druhý, od kterého se očekávají i přední příčky hitparád, klip ještě nemá. Tak si tu pecku zatím poslechněte.

Pamatujete na úspěšný rumunský projekt Morandi a jejich hit "Angels" z roku 2007? Tak právě tahle kapela, kterou již deset let tvoří Andrei Ropcea & Marius Moga, se pokouší o comeback. A protože pánové moc dobře vědí, že jakýkoliv ženský element ve většině případů pomáhá, oslovili Innu, aby si na singlu taktéž zazpívala. A vybrali si moc dobře.

Oba hlasy (Inny a Andrei) spolu velmi dobře ladí a Marius Moga dal dohromady velmi příjemnou melodii. Píseň, bohudík, postrádá klasický balkánský sound, který už dávno není in, a mnohem víc se přibližuje například k produkci, s níž aktuálně slaví úspěchy Robin Schulz. Z toho plyne, že asi máme co dočinění s jedním z adeptů na hit této zimy.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY