Astrid v "2AM" ukazuje svůj talent a krásu zpěvem pod vodou

09.12.2014 13:32 - Jaromír Koc | foto: Universal Music

Pokud už vás moc nebaví Ellie Goulding, zkuste nový objev z Norska, který vystupuje pod uměleckým pseudonymem Astrid. Za ním se skrývá krásná osmnáctiletá blondýnka Astrid Smeplass, která hudbou žije odmalička. Umí tak výtečně na klavír, kytaru i flétnu a díky tomu, že byla v minulém roce objevena v norské verzi Idolu, už má v kapse exkluzivní smlouvu s vydavatelstvím Universal Music.

Doma v Norsku je zpěvačka díky lokálním úspěchům již nějaký ten měsíc velmi sledovanou hvězdou, ve zbytku Evropy by se chtěla prosadit v příštím roce. Do rádiového éteru tak právě uvádí svůj první singl pod velkým labelem, který dostal název "2AM". Pomalá píseň svojí náladou i vokálem opravdu dost připomíná produkci Goulding, a pokud jste alespoň malinko citliví, určitě vám Astrid způsobí příjemné mrazení.

Jestli ale song nestačí, určitě napomůže vizuál. Ten je jednoduchý a v popředí stojí hlavně sama interpretka. Podívaná je to vskutku příjemná, protože již dlouho nikdo při zpěvu pod vodou nepůsobil tak sexy jako ona. A pokud je vám i toto málo, zkuste druhé video, kde máte možnost píseň "2AM" slyšet naživo.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY