Vánoce můžete strávit s Diplem & spol. a kompilací "A Very Very Decent Christmas"

02.12.2014 16:28 - David Věžník | foto: facebook interpreta

V neděli začal advent a to značí jediné - z rádií se pomilióntéčtyřstésedmé rozezní rozněžnělí Wham! a jejich "Last Christmas" a další staré, staré známé a známé kolovrátky. Pokud se vám z nějakého důvodu už "samuan spešl - spešl - spešl" zajídá, možná vám přijde vhod tip od Dipla a jeho vydavatelství Mad Decent.

Právě prostřednictvím svého labelu vydal totiž tento americký producent, DJ, skladatel a rapper před několika dny rozvernou mixtape "A Very Very Decent Christmas". Pokud je vám její název povědomý, pak jste pravděpodobně loni touto dobou četli někde o jejím předchůdci, ípíčku "A Very Decent Christmas". To stejně jako to letošní nabízí populární koledy v nejmódnějších urban/trapových úpravách. Vanilkovým rohlíčkem letošní kompilačky je skladba "The Nutcracka" DJe Davoodiho, kterou není nic menšího než současná verze Čajkovského tématu z "Louskáčka".

Devítiskladbový výběr "A Very Very Decent Christmas", který můžete celé streamovat níže, obsahuje tyto skladby: Jessie Slayter & Wuki - Rock Them Bells, Diplo & Alvaro eat. Kstylis - 6th Gear (Bethlehem Edition), Snappy Jit - Lil Drumma Boy, Aquadrop - Troll The Halls, Splurt - #OMW2SYG (Xmas Version), Davoodi - The Nutcracka, 4B - Drop It Again (Xmas Version), Wiwek - Totem Knight, Alizzz - What If (Jingle Edit).



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY