Tři sestry oslaví třicetiny vydáním kompletu svých nahrávek

29.11.2014 13:37 - Milan Menčík | foto: facebook interpreta

Ač se to nezdá, i Tři sestry už svojí dlouhověkostí patří k žijícím legendám tuzemského rocku. V roce 2015 tomu bude třicet let, co kapela zahájila svou činnost. Oslavy pojmou pánové opulentně a už letos svým fanouškům nabízí unikátní komplet jejich ucelené tvorby v boxu se zlatým designem. Nese název "Tři Sestry - 30Box".

Tři Sestry - 30Box
© facebook interpreta
"Před třiceti lety se mnozí našemu konání vysmívali, či přímo - a to je horší - ohrnovali nos. Kde jsou dnes Tři sestry a kde oni? Mnozí na hřbitově zakopáni a zbytek? V marnosti brodí se životy, promarněnými službou 'na panskym', skrývanou touhou po jiných ženách, touhou po pohádkových večírcích (tři dny a noci hodovali...) a životě bez budíku... anebo jsou možná šťastni! Jako my, už skoro třicet let," říká vůdčí osobnost formace Lou Fanánek Hagen.

Kapelník Ing. Magor dodává: "Pokud se nestane nic nečekaného, dožijeme se příští rok úctyhodné třicítky, proto jsme si k Vánocům nadělili tento box. A příští rok už budeme jenom slavit."

Původně punkové Tři sestry byly založeny v roce 1985 v pražské čtvrti Braník. Letos ještě odehrají tradiční vánoční koncerty v pražském Paláci Akropolis 21. a 22. prosince.

Sestava boxu: Na Kovárně, to je nářez, Alkáč je největší kocour, Hagen Baden, Švédská trojka, 25:01:00, Hudba z Marsu, Rarity, Zlatí hoši, Průša se vrací, Soubor kreténů, 15 let hlavně že je večírek Live, 15 let jsem na Kovárně na plech, Do Evropy nechceme, Lihová škola umění, Na exx, 20 let naživu Live, 20 let naživu DVD Live, Mydlovary, Mydlovary klipy DVD, Beatová síň slávy Live, Lázničky, Z garáže, Super lázničky 25 let na Džbáně DVD Live, V Areně 1. CD Live, V Areně 2. CD Live, V Areně 3. CD Live, V Areně 1. DVD Live, V Areně 2. DVD Live, Líná hudba holý neštěstí, Bratia a sestry.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY