Fear Factory začali s nahráváním nové řadovky

15.11.2014 15:12 - Petra Hubáčková | foto: Fear Factory

Američtí metalisté Fear Factory připravují po třech letech novou desku. Před pár dny otevřeli dveře studií NRG Recording Studios v Kalifornii, kde nyní společně s jejich dlouholetým producentem Rhysem Fulberem a inženýrem Mikem Plotnikoffem začnou pracovat na novinkovém materiálu. V pořadí desátá studiovka pak vyjde začátkem příštího roku.

Mix připravených skladeb dostane následně na starost Andy Sneap, známý také ze spoluprací s Megadeth, Exodus. Accept, Testament nebo Killswitch Engage. A na co se můžeme těšit? "Každá z našich desek se od té předchozí docela liší, ale pořád zní jako Fear Factory. Čekají vás řezavé kytary, bicí ve vražedném tempu a samozřejmě něco navíc. Vždy se musíme snažit dostat se někam dál," prozradil kytarista Dino Cazares.

V sestavě Fear Factory figuruje poslední dva roky bubeník Mike Heller, který se skládání také aktivně účastní. Trochu složitější to má baskytarista Matt DeVries, který se pustil také do svého bočního projektu Unearth. Právě teď je s ním na turné, které ale podle Dinových slov bude končit, přípravě novinkové desky se tedy budou moci věnovat všichni.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY