Taylor Swift je v klipu k "Blank Space" za příšernou žárlivku

11.11.2014 10:13 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Pokud jste stejně jako milióny fanoušků doufali, že Taylor Swift vydá jako druhý singl z desky "1989" píseň "Out Of The Woods", kterou v minulých týdnech představila naživo i během vystoupení v amerických televizních programech, museli jste být vcelku zklamáni, když počátkem listopadu přes sociální sítě uvedla, že za nástupce "Shake It Off" vybrala song "Blank Space".

Ono zase nejde o tak špatnou volbu, i tato popová píseň s minimalistickými aspekty má jisté hitové ambice, ale rozhodně patří k tomu průměrnějšímu, co Taylor na nové desce nabízí. Proto bylo třeba veškerou energii vložit do vizuálu, který často ze zdánlivě nevýrazné písně udělá hit. A dá se jednoznačně říct, že americký režisér Joseph Kahn, který v minulosti natočil klipy pro Robbieho Williamse, Kylie Minogue, Lady Gaga nebo Katy Perry, odvedl skvělou práci.

Vydavatelství na klipu rozhodně nešetřilo. Dovolilo zpěvačce demolovat krásné sídlo, rozbít luxusní auto, angažovalo do videa i několik zvířat a sama zpěvačka v klipu představuje duševně chorou partnerku, která okamžitě vypění a řádí, když začne mít podezření, že je jí její partner nevěrný. Taylor již několikrát uvedla, že text písně vychází z jejího života a že je jako partnerka opravdu velmi složitá. Pokud je taková, jak se prezentuje ve videu, nemůžeme se divit, že každé nové album naplní obří várkou rozchodových dojáků.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY