Chystá Beyoncé další překvapení? Pokračování eponymního alba prý vyjde tento měsíc

04.11.2014 09:02 - Josef Martínek | foto: facebook interpreta

Pokud je uniklý papír s hlavičkou vydavatelství Parkwood Entertainment a Columbia Records pravdivý, už co nevidět se popový svět dočká dalšího alba Beyoncé. Mělo by se jednat o pokračování loňské, z hlediska prodejů i kritiky mimořádně úspěšné eponymní desky, která tehdy po nečekaném vydání otřásla předvánočním trhem.

Dle zmíněného dokumentu se nahrávka "Beyoncé - Volume 2" v nabídce digitálních prodejců objeví už příští pátek 14. listopadu, její fyzická verze by měla být k dostání 25. den téhož měsíce. Oba díly bezejmenného počinu pak dají dohromady komplet "Beyoncé - The Complete Edition", který rovněž poputuje k příznivcům zpěvačky.

V případě pravdivosti informace se fanoušci mohou těšit na spolupráce s Nicki Minaj, Justinem Timberlakem nebo Rihannou. Kromě deseti nových písniček a remixu songu "Flawless" se prý z přiloženého DVD k sedmnácti loňským klipům přidá dalších jedenáct vizuálů plných Honey B.

Album "Beyoncé" bylo na sklonku roku 2013 bez předchozího varování umístěno na iTunes a jednalo se o prodejní trhák. Ještě než se stačily vyrobit fyzické nosiče, během šesti dní se celosvětově prodalo více než milion digitálních kopií. Kolekce stanula na vrcholu žebříčků jablečného obchodu ve sto čtyřech zemích světa.

Na fotografii tištěného listu, který zopakování této události slibuje, se můžete podívat níže. Jestli se jedná o jeden velký fake, nebo se tentokrát americké divě nepovedlo udržet tajemství pod pokličkou jako před jedenácti měsíci, se každopádně dozvíme už brzy.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY