Gwen Stefani natočila nejbarevnější klip kariéry. Bude to k jejímu comebacku stačit?

22.10.2014 09:40 - Lukáš Boček | foto: facebook interpreta

Gwen Stefani si kromě úspěšné kariéry s No Doubt užila dostatek pozornosti i jako sólová zpěvačka. Jelikož comeback její domovské skupině před dvěma lety příliš nevyšel, zkouší to nyní opět sama. Krátce po uvolnění audia nám nestárnoucí interpretka servíruje i videoklip, který lze bez okolků označit za nejbarevnější vizuál tohoto roku.

Už coverart napověděl, že Gwenina image pro rok 2014 bude postavena především na křiklavých barvách, a klip to jen potvrzuje. Písnička, kterou by si pro své halekání klidně mohla střihnout kolegyně Shakira, dostala vizuální kabát od osvědčené Sophie Muller, s níž porotkyně soutěže The Voice spolupracuje už od devadesátých let. Tentokrát se ale dámy příliš nepředřely - hlavní hvězdě stačilo postavit se před zelené plátno, občas se před ním projít, udělat pár cukrbliků a bylo hotovo. Tedy skoro - ještě bylo třeba do videa nacpat reklamy na výrobce mobilních telefonů, sluchátka, aplikaci k nim, oděvní značku a také na jeden typ automobilů. Uff. Výsledek? Klip krom šílených polygonových kreací a pohledné zpěvačky nic extra zajímavého nepřináší. Místy dokonce pouze připomíná halucinogenní verzi Madonnina videa "Love Profusion" z roku 2005.

Jak to tak vypadá, tímto ale vše jen začíná. Už v prosinci by totiž měla Gwen Stefani vydat své třetí studiové album, jehož hlavním producentem se stal Benny Blanco. Ten Benny Blanco, co má na svědomí hity jako "Diamonds" od Rihanny nebo "California Gurls" od Katy Perry. Kromě toho se na novém materiálu podílel i Pharrell Williams nebo Calvin Harris.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY