The Ting Tings servírují v "Do It Again" euforické retro

15.10.2014 14:41 - Josef Martínek | foto: facebook interpreta

O tom, že se britským The Ting Tings stále nedaří navázat na komerční úspěch prvotiny "We Started Nothing", už toho bylo napsáno dost. Navzdory slabší komerční odezvě však třeba červencový singl "Wrong Club", předznamenávající desku "Super Critical", zní mnohým popovým nadšencům v uších ještě teď a vypadá to, že s dvojkou "Do It Again" tomu nebude jinak.

Také tentokrát vsadili Katie White a Jules De Martino na roztančený retro zvuk, kterému podřídili i klip. A kupodivu dobové účesy a kostýmy v kombinaci s jednoduchými efekty baví snad ještě víc než předešlý (rovněž skvělý) minimalistický a lehce potemnělý vizuál. V dnešní době často přeplácaných digitálních zásahů totiž systém, jakým se ve videu jednotlivé záběry prokládají (místy si člověk vzpomene například na znělku seriálu "Dallas"), působí skoro jako zjevení. A když se mezi vším tím nepořádkem zpěvačka promenáduje stylem jen tak mimochodem, efekt prosté, ale o to čistší euforie je dokonán.

Mimochodem, pokud si snímek přehrajete několikrát za sebou, ten riff z hlavy prostě nedostanete! Zda bude podobně návyková celá třetí studiovka manchesterského dua, se ukáže 27. října. Tedy jen v případě, pokud nepatříte k těm, co už ji po letním úniku na internet dávno znají nazpaměť.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY