Giuseppe Ottaviani přichází s kompilací "Go On Air"

15.10.2014 13:34 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Italský DJ a producent Giuseppe Ottaviani je jedním z předních zástupců žánru klasického pure trance. Tento pětatřicetiletý Ital je aktuálně jedním z nejproduktivnějších ve svém oboru a jen pár měsíců po svém živáku přichází s další namíchanou kompilací.

Ta dostala název podle jeho pravidelné rádiové show, tedy "Go On Air". Celkem se na dvou discích dočkáme pětatřiceti položek, přičemž ve většině z nich jde o naprosto exkluzivní kousky. "Na téhle kompilaci jsem začal pracovat někdy v březnu nebo dubnu a už tehdy jsem vybíral první tracky. Finální selekce proběhla v průběhu léta a na jeho konci jsem pak kompilaci smíchal. Jsem opravdu hrdý, že zhruba devadesát až devadesát pět procent všech songů je exkluzivních, mám je pod smlouvou u svého labelu, a tak je fanoušci trance nikde jinde nenajdou," dodal pro musicserver.cz sám Giuseppe.

Mezi interprety, kteří se na "Go On Air" představují, najdeme mnoho prozatím neznámých jmen, ale i ověřené tranceové ikony jako Sean Tyas, Aly & Fila, 4 Strings, Roger Shah nebo John O'Callaghan. Samozřejmě i sám autor přidal několik kousků ze své vlastní dílny.

Komplet vyšel u labelu Black Hole Recordings 13. října, v naší distribuci by měl být do konce tohoto měsíce. Pokud ale nechcete čekat, objednat si ho můžete již nyní zde.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY