Antony And The Johnsons vydají živák a dokument

12.10.2014 08:33 - David Věžník | foto: facebook interpreta

Antony And The Johnsons - Turning
© facebook interpreta
V roce 2006 vyjel Antony Hegarty se svou kapelou Antony And The Johnsons a se třinácti pozoruhodnými ženami na evropské turné. Byl u toho i režisér Charles Atlas, který vše poctivě zaznamenával a následně přetvořil v dokumentární film "Turning". Ten už fanoušci a fanynky mohli vidět v letech 2011 a 2012 na vybraných filmových festivalech, teď se konečně dostane i na ty, kteří by si vše rádi vychutnali v pohodlí domova.

Dne 10. listopadu totiž vyjde "Turning" jako živé CD i jako DVD se záznamem koncertu z Londýna. "'Turning' bych popsal jako nejvýznamnější práci své kariéry," popsal Antony v tiskové zprávě propagující počin, kterým, jak dodal, "zasadil sémě poukazující na feminismus a transgenderismus".

Kompletní tracklist "Turning" je následující: Everything Is New, My Lord, My Love, Cripple And The Starfish, For Today I Am A Boy, Where Is My Power?, Spiralling, Find The Rhythm Of Your Love, I Fell In Love With A Dead Boy, Bird Gehrl, Kiss My Name, Daylight And The Sun, One Dove, Hope There's Someone, Twilight, You Are My Sister, Whose Are These, Tears Tears Tears.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY