Klip "Burnin' Up" Jessie J je až příliš americký

09.10.2014 12:47 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Do vydání v pořadí třetí studiové desky britské zpěvačky Jessie J zbývá už jen pár dní, a tak šestadvacetiletá rodačka z Londýna vyšroubovala promo k albu "Sweet Talker" do maximálních rotací. V následujících týdnech ji čeká několik televizních vystoupení, absolvuje i rozhovory pro ta nejdůležitější evropská média, ale samozřejmě hlavní je nabídnout fanouškům nějaký důvod, proč by si měli její nové album koupit. Tím by kromě aktuálního hitu "Bang Bang" měla být i novinka "Burnin' Up".

Že singl, ve kterém si zahostoval americký rapper 2 Chainz, zní na první poslech opravdu hitově, jsme již informovali. Vzhledem k tomu, že Jessie J konečně zveřejnila i vizuál, věnujme se tedy výhradně jeho obsahu. V něm je moc dobře znát vliv amerického trhu, kde by zpěvačka chtěla taktéž zabodovat. Čekejte tedy čtyři minuty plné krásných ženských i mužských těl, perfektně sehrané taneční kreace, trošku toho product placementu a nablýskaného luxusu.

Vše tedy vypadá naprosto dokonale, bohužel se v celé té dokonalosti sama interpretka úplně ztrácí. Jessie J byla vždy ozdobou svých klipů, vše se točilo kolem ní a v popředí byl hlavně její hlas. V "Burnin' Up" je tomu bohužel naopak.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY