Cheryl je v "I Don't Care" neskutečně hitová a k sežrání

03.10.2014 15:28 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Cheryl Cole aka Cheryl aka čerstvě vdaná Cheryl Fernandez-Versini hodlá koncem listopadu vydat další studiovou desku, která se na trhu objeví pod názvem "Only Human". Pilotní singl "Crazy Stupid Love", se kterým tato Britka přispěchala počátkem léta, sice dosáhl na první příčku domácí (tedy britské) singlové hitparády (a taky té irské a skotské), jinde ale zrovna moc nezabodoval. Skóre se tak pokusí vylepšit novinka "I Don't Care".

Tentokrát Cheryl vsadila na klasický retro-disco-sound, jenž je naprosto nekomplikovaný, prvoplánový, ale maximálně funguje. Rozjuchaná písnička s extrémně chytlavým refrénem, ve kterém křehká kráska vypouští i sprosté f*ck, si napsala sama. "Jsem ve věku, kdy mě věci nezatěžují jako kdysi. Samozřejmě, že se i nadále o plno záležitostí starám, ale konečně rozlišuju, co je důležité a co už vůbec ne," dodává jednatřicetiletá zpěvačka.

Když k tomu všemu přihodíme ještě bezkonfliktní vizuál plný sluníčka, pláží a jachet, který si permanentně rozesmátá rodačka z Newcastlu zaletěla natočit do Španělska, máme tu opravdu velkého adepta na jeden ze zásadních hitů tohoto podzimu.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY