Aneta Langerová konečně vydá novou desku. Představí ji koncem roku

03.10.2014 10:10 - Josef Martínek | foto: facebook interpreta

Pět let - tak dlouho už fanoušci Anety Langerové čekají na nový studiový materiál. Po několika odkladech vydání čtvrté řadovky jedné z nejúspěšnějších českých zpěvaček posledního desetiletí se však novinka letos konečně objeví na pultech obchodů. Dvojnásobná zlatá slavice to potvrdila svým příznivcům na sociální síti.

"Odehráli jsme poslední koncert před vydáním desky. Teď už se všichni budeme soustředit na několik posledních kroků k samotnému vydání, přípravě živého hraní nových písní a také budeme chystat prosincový křest, malou oslavu, doufejme, úspěšně dokončené práce. Před cílem je to však vždy těžké, říká se, že poslední krok je jeden z nejtěžších. Věřím, že se nám ho společně s ostatními, kteří nám s deskou pomáhají, podaří udělat," svěřila se sedmadvacetiletá umělkyně na Facebooku.

Langerová již dříve prozradila, že by na nástupci desky "Jsem" z roku 2009 ráda zapojila také orchestr, některým písničkám chce naopak ponechat čistě akustický a intimní zvuk. Na rozdíl od předchozích počinů tentokrát nevsadila na široký tým spolupracovníků, ale materiál dávala dohromady především sama s pomocí dlouholetého člena její kapely, klávesisty Jakuba Zitka. Bude se tedy jednat o téměř ryze autorskou nahrávku.

Několik nových skladeb již zpěvačka představila návštěvníkům svých koncertů a velký ohlas ze strany fanoušků zaznamenala především píseň "Tráva" (amatérský záznam vystoupení přikládáme níže).



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY