Queen s Adamem Lambertem přivezou své turné do České republiky

29.09.2014 12:38 - Milan Menčík | foto: facebook interpreta

Queen s Adamem Lambertem oznámili, že začátkem nového roku vyrazí na rozsáhlé turné po Velké Británii a Evropě. Podle všeho budou tato vystoupení patřit k nejžádanějším hudebních akcím roku. Queen + Adam Lambert absolvují šestitýdenní sérii koncertů, která začne v polovině ledna 2015. May, Taylor a Lambert se do Evropy vracejí po dvou letech od svého posledního kratšího turné. Čeká je jednadvacet koncertů v deseti evropských státech.

Turné začne ve Velké Británii a kromě České republiky navštíví mimo jiné i Francii, Nizozemsko, Rakousko, Belgii, Itálii a Dánsko, zakončeno pak bude ve švýcarském Curychu. U nás se koncert odehraje v pražské O2 areně 17. února 2015. Vstupenky v hodnotě 1390 - 2190 Kč si bude možno zajistit v síti Ticketportal. Pro členy fanklubu bude předprodej probíhat exkluzivně do 1. října 10:00, členové klubu Live Nation si budou moci vstupenky zajistit od 1. října 11:00 do 2. října 18:00. Oficiální předprodej pak bude zahájen 3. října.

Formace se v tomto složení představí v České republice poprvé, během předcházejícího koncertu ji za mikrofonem doprovázel Paul Rodgers.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY