Annie Lennox prozradila podrobnosti o novém albu

29.09.2014 08:07 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Již zhruba měsíc je jasné, že mezi nové hudební tituly tohoto podzimu bude patřit i nová deska Annie Lennox pojmenovaná "Nostalgia". Zpěvačka o albu prozradila všechny detaily a představila i první hudební ochutnávku.

Kolekce nostalgických coververzí, které se dočkáme 24. října, nabídne dvanáct písní a vyjde krom digitálu i na CD a vinylu. Pro skalní fandy bude asi důležitá informace týkající se deluxe edice s přiloženým DVD - tu si totiž podle aktuálních informací bude možné objednat pouze přes Amazon. Co se obsahu týče, těšte se na coververze známých hitů od Billie Holiday, George Gershwina, Dukea Ellingtona, Johnnyho Greena nebo Screamin' Jay Hawkinse.

Poslední jmenovaný hudebník je autorem skladby, kterou Annie vypouští jako první vlaštovku. Jde o píseň "I Put A Spell On You", na jejíž video se můžete podívat pod článkem. Pokud doufáte, že Lennox s tímto výjimečným dílkem vyjede na nějaké turné, tak budete zklamáni. V následujících týdnech ji čeká jen několik vystoupení v americké a (převážně) britské televizi, pak se zase stáhne do ústraní.

Kompletní tracklist bude vypadat takto: Memphis In June, Georgia On My Mind, I Put A Spell On You, Summertime, I Cover The Waterfront, Strange Fruit, God Bless The Child, You Belong To Me, September In The Rain, I Can Dream Can't I?, The Nearness Of You, Mood Indigo.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY