Katarína Knechtová zpívá v "Naveky" zlomeným srdcím. Klip natočila v bývalé Jugoslávii

24.09.2014 12:33 - Josef Martínek | foto: facebook interpreta

Také máte na podzimu nejradši ty krásné cajdáky? Pak vás jistě potěší nová písnička "Naveky" Kataríny Knechtové, kterou jsme vám představovali teprve před pár dny. Nyní se dočkala i svého klipu.

Vizuál k romantické baladě o ztrátě milované osoby, která ale v srdci stále zůstává, byl pořízen na několika místech v oblasti bývalé Jugoslávie. Hlavní roli ztvárnil Juraj Hrčka, jenž prochází památnými místy v Srbsku, Bosně a Chorvatsku. Nechybí pochopitelně ani prostřihy na slovenskou zpěvačku, která se ale cestám vyhnula - své záběry natočila v košickém ateliéru WOONT.

"Hledali jsme prostředí, které by svou vizuální stránkou podpořilo silné emoce v písni a zároveň bylo pro diváka něčím novým. Do pozadí monumentální architektury jsme umístili člověka, jenž někoho ztratil. Bloudí a objevuje fragmenty památek, zvěčňující velikost člověka, se kterým opět touží být. A i když je to jen prchavý moment letícího světla, ve tmě objeví záblesky vzpomínek," vysvětluje koncept videa režisér Martin Kazimír.

Originální nápad i ochotu investovat do čtyřdenního natáčení na cestách lze jedině chválit. Zajímavé vizuální ztvárnění vrhá nové světlo na už tak velmi povedenou písničku osobité Slovenky. Ta už sice měla velkou část materiálu pro nástupce svého dosud posledního alba "Tajomstvá" z roku 2012 připravenou, po návratu ze svého pobytu v Indii ji ale shodila ze stolu a začala znovu. "Zatím nemám představu, kdy deska vyjde. Už na sebe v tomto ohledu nevyvíjím žádný tlak. Až bude materiál kompletní a třikrát se vzbudím a řeknu si, že je to dobré, pak to nahraji," tvrdí.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY