Trent Reznor (a Atticus Ross) už se chlubí kousky svého nového soundtracku

24.09.2014 15:45 - David Věžník | foto: online.wsj.com

Trent Reznor už to nemohl déle vydržet, a tak nahrál pár kousků z chystaného soundtracku k filmu "Gone Girl" AKA "Zmizelá" na oficiální webovou presentaci své domovské kapely Nine Inch Nails. Nelekněte se, hudba začne hrát hned po načtení stránek.

Na hudebním podkladu k blockbusteru, který je adaptací jednoho z nejpopulárnějších románů spisovatelské naděje Gillian Flynnové, známý hitmaker (například "Head Like A Hole") spolupracoval se svým osvědčeným filmově-hudebním parťákem Atticusem Rossem. Jejich cílem bylo vytvořit "skutečně hroznou muziku, kterou znáte z masážních salónů".

První hrozné tóny - nahrané někdy i se živým orchestrem (!) - společně s výsledným obrazem budete moci u nás vnímat od 2. října, kdy bude "Zmizelá" slavnostně uvedena do lokálních kinosálů. Ochutnávat můžete níže díky traileru.

Aktualizováno: A celkem čtyři kusy už jsou na SoundCloudu, slyšte zcela dole. A taky už se ví, že OST vyjde 30., respektive 29. září a jaké na něm budou písničky (čtěte u našich kamarádů na Pitchforku)



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY