Jaksi Taksi v novém lyric videu zastavují "Vteřinu", co by mohla trvat věčně

20.09.2014 18:23 - Milan Menčík | foto: facebook interpreta

Mezi velikou změtí kapel začíná stále více vykukovat i formace Jaksi Taksi. Ta ze svého zatím posledního alba "Signál" vypustila do světa lyric video k písni "Vteřina". Forma lyric videí v poslední době nabývá na stále zásadnějším významu a aby kapela byla něčím výjimečná, zapojila do jeho natáčení v průběhu dvou posledních let své fanoušky, náhodné kolemjdoucí a také kolegy ze spřízněné kapely Harlej.

Melodický pop-punk se poslouchá velmi příjemně, formace zbytečně netlačí na pilu ani to v této písni nikterak nepřehání s rychlostí, proto skladba příjemně plyne a fanoušek může během sledování videa vidět, jaké různé fígle ke zveřejnění různých částí textu si fanoušci vymysleli. Natáčení videa probíhalo od čtyř hodin ráno, aby byla správně zachycena atmosféra vycházejícího slunce.

Jaksi Taksi na tomto videu ukazují svou vlídnější a romantičtější tvář. Text má být jakýmsi rozklíčováním zmíněného alba. Členové kapely Harlej ve videoklipu také nevystupují úplnou náhodou. Mimo to, že se obě kapely kamarádí, vyrazí společně na podzimní koncertní šňůru. Jednotlivé zastávky si fanoušci mohou nastudovat na webech obou kapel.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY