Nick Jonas si v "Jealous" hraje na žárlivého puberťáka

24.09.2014 14:34 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Z dnes již neexistujícího sourozeneckého tria Jonas Brothers je aktuálně nejaktivnější benjamínek Nick Jonas. Ten chystá na listopad svoji novou desku, kterou chce vzdát hold svým hudebním idolům (Bee Gees, Stevie Wonderovi nebo Princi) a zároveň chce nabídnout maximum energie spojením popu a r'n'b. To, že v hudbě dospěl a nechce být nadále vnímán jako slaďoušek, potvrdil již nedávnou ochutnávkou "Chains", nyní posílá do boje novinku "Jealous".

Ta dle slov zpěváka popisuje jeho vlastní životní zkušenost, kdy každodenně bojoval s žárlivostí - strach o lásku přítelkyně se ale pokaždé ukázal jako bezdůvodný. Song, který se nese v pohodovém středním tempu, tak sice má své opodstatnění, leč bohužel mu chybí hitové atributy. Skladba se sice vcelku příjemně poslouchá, produkci taky není co vyčíst, ale po necelých čtyřech minutách asi jen málokdo bude mít nutkání zmáčknout replay.

Alespoň s klipem si zúčastnění dali práci. Výtečné střihy, dobré vizuální nápady a celkem příjemné znázornění toho, o čem Nick celou dobu zpívá.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY