Novinka "You Can Never Be Ready" Sunrise Avenue bude patřit k jejich největším hitům

21.09.2014 15:09 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Jak jsme již před pár týdny informovali, finská kapela Sunrise Avenue bude příští měsíc rekapitulovat. Již 3. října vydá komplet pojmenovaný "Fairytales - Best Of 2006 - 2014", který bude krom CD s těmi největšími hity obsahovat i DVD nebo Blu-Ray se záznamem z nedávného koncertu v O2 Areně v Hamburgu. Kromě známých hitů přinese výběrovka i tři nové skladby, mezi nimiž hraje aktuálně prim nový singl "You Can Never Be Ready".

Ten vyšel digitálně teprve v těchto dnech, ale už nyní je z něj vlastně hit. Song, jehož hlavním poselstvím je nevzdávat víru v lásku a stále mít otevřená srdce, se za poslední dva týdny stal jednou z nejžádanějších písní (převážně) v německy mluvících zemích, kde jsou Sunrise Avenue populárnější než Lady Gaga, Avicii a Coldplay dohromady. Nyní formace přispěchala konečně i s vizuálem.

Prázdná hala, trocha kouře a správné nasvícení stačilo k tomu, aby vzniklo nenáročné, leč vcelku efektivní video. Sunrise Avenue si navíc jsou poselstvím písně natolik jisti, že klip textem i prokládají. Fanouškům to rozhodně vyhovuje, již několik dní se totiž na sociálních sítích objevují jejich fotky, na kterých prezentují nová tetování s úryvky songu.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY