Jack White přijede v listopadu i do Prahy

15.09.2014 15:40 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Americký zpěvák, producent, příležitostný herec, propagátor vinylových desek a jeden z nejproduktivnějších a nejúspěšnějších hudebníků současnosti Jack White zveřejnil novinkový videoklip, předvedl nový účes ve stylu Johnnyho Cashe, a co je nejdůležitější, právě oznámil termíny podzimního evropského turné.

Na bývalého člena dnes už neexistujícího veleúspěšného dua The White Stripes a jeho sólové vystoupení se poprvé můžeme těšit i v České republice. V rámci turné k aktuálnímu albu "Lazaretto" představí ve čtvrtek 13. listopadu 2014 energickou, modro-bílou show v moderním prostoru Forum Karlín v Praze. Předchozí letošní samostatné koncerty i vystoupení na hudebních festivalech napovídají, že se dočkáme nejen skladeb z obou jeho sólových alb "Blunderbuss" (2012) a "Lazaretto" (2014), ale také oblíbených hitů od The White Stripes, jako jsou "Icky Thump", "Hotel Yorba", "Ball and Biscuit" či "Seven Nation Army".

Jacka Whitea chválí hudební kritici a zároveň se těší čím dál větší popularitě u fanoušků. Svědčí o tom i fakt, že získal už osm hudebních cen Grammy a obě jeho sólová alba se vyhoupla na první příčku amerického žebříčku Billboard.

Vstupenky v cenách 1 290 Kč a 1 690 Kč budou v prodeji od 19. září v síti Ticketpro. Koncert pořádá agentura Charm Music. Více informací najdete na www.charmmusic.cz.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY