Alesso v "Tear The Roof Up" ukazuje precizní střihačskou práci

15.09.2014 09:19 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Třiadvacetiletý švédský DJ a producent Alesso nepatří zrovna mezi ty, kteří chrlí jeden singl za druhým. Navíc ani nemá velké ambice a do budoucna prozatím neplánuje vydání vlastní desky - spokojí se jen s tím, že občas zazáří v hitparádách s nějakým novým songem. Jako DJ i přesto patří mezi aktuálně nejvyhledávanější a stejně dobře se mu daří i jako remixérovi.

Podzim tohoto roku se rozhodl fanouškům zpříjemnit hned dvěma novinkami. První, s názvem "Tear The Roof Up", je určena pro klubery, druhá "Heroes (We Could Be)" pro změnu cílí na rádia. Druhý z uvedených singlů až dnes (15. září) vychází digitálně přes iTunes, ten klubový byl čerstvě opatřen klipem.

Song nepřináší po hudební stránce nic zajímavého, jedná se o další instrumentální EDM track, jakých ročně vznikají stovky. Vizuál je však hodně zajímavý. Sice neukrývá žádný velký příběh a celý stojí na zpomalených, leč hodně pečlivě vybraných černobílých záběrech, velký potlesk ale zaslouží střih, který je dotažen do naprosté dokonalosti.

PS: Slabší povahy a lidé s epilepsií by se měli zhlédnutí tohoto klipu vyvarovat!



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY