Celeste Buckingham láká do kin: v "Love In Your Soul" je velkolepá i tajemná

04.09.2014 09:47 - Josef Martínek | foto: facebook interpreta

Patnáctiletou neapolskou princeznu Beatrix hraje Celeste Buckingham v nové pohádce "Láska na vlásku", která do kin vstoupí už začátkem října. Na vzniku titulní písničky "Love In Your Soul" se, jak je u ní zvykem, s pomocí Martina Šrámka a Andreje Hrušky sama autorsky podílela.

Nebyla by to snad ani Celeste, kdyby novinka nevynikala skvělou produkcí i celkovou profesionalitou zpracování: skladba se snaží navodit epickou, pro filmové hity typicky poutavou atmosféru, která má posluchače svou tajemností vtáhnout do děje. A i díky kontrastujícímu videoklipu, v němž se výpravné filmové záběry střídají s minimalistickými prostřihy na osamocenou zpěvačku, se jí to daří.

Písnička je výborně vystavěná, ovšem při jejím poslechu možná nejednoho napadne, že by se svou velkolepostí možná spíš hodila pro jinou pěnici: ač se Celeste může pochlubit přednostmi, které jsou v tuzemském prostředí výjimečné, její hlasové možnosti jsou přece jen omezené a song by více vynikl v interpretaci zpěvačky s větším rozsahem, která by mohla ještě zvýšit napětí během gradace.

To je ale jen "co by kdyby". Celeste Buckingham každopádně opět nezklamala a přišla s dílem, jež moc nepokulhává za zahraniční produkcí. Tentokrát sice nedisponuje takovými hitovými předpoklady jako "Run Run Run" či nedávná "I'm Not Sorry", v moři českých a slovenských novinek se ale rozhodně neztratí, a navíc obstarává skvělou pozvánku do kin.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY