Lipo vybral další singl z desky "O duši", zpívá v něm dětský sbor

03.09.2014 10:55 - Josef Martínek | foto: facebook interpreta

Z osobního alba "O duši" představí Lipo již třetí singl. Po úvodním experimentu "Město, co spí" s prvky šansonu, drum'n'bassu i operního zpěvu a lovesongu "Kruhy" se k posluchačům dostane poklidná píseň "Všechno má svůj čas", v níž refrén obstaral Kühnův dětský sbor. Interpret to fanouškům oznámil přes sociální sítě.

Videoklip se bude natáčet v průběhu září a na jeho vzniku se opět podepíší Cinq Visuals, kteří pomohli s propracovaným snímkem "Město, co spí".

"Je meditativnější, o životě a plynutí času. Jsem osoba, která hodně věci hrne před sebou. V některých ohledech jsem hodně cílevědomý a někdy mám problém se uvolnit, vypustit ventil a přijmout plynutí těch věcí a toho, jak přicházejí. Tenhle song je o projevení pokory o smíření se sebou samotným," prohlásil o songu Lipo v jednom z rozhovorů ke květnové kolekci "O duši".

Ta se dočkala díky svému zvuku, jenž se dost liší od debutu "Víc než hudba", pozitivního přijetí: interpret se na ní definitivně vzdal příslušnosti ke klasickému hip hopu a nabídl popové pojetí s velkou porcí nečekaných momentů, o které se postaralo neobvyklé množství zapojených živých nástrojů. V české albové hitparádě se nahrávka dostala na čtvrté místo.

Oficiální audio nadcházejícího singlu "Všechno má svůj čas" můžete poslouchat níže, na Lipově YouTube kanále pak najdete k poslechu celou zmíněnou desku.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY