Adele unikly dvě nevydané skladby

01.09.2014 15:15 - Josef Martínek | foto: facebook interpreta

Žádnou paniku - ani jedna z dvojice písniček "You'll Never See Me Again" a "Never Gonna Leave You", které se od posledního srpnového dne volně potulují na internetu, není pilotním singlem netrpělivě očekávané nové studiovky Adele. Jedná se o songy nahrané již v roce 2010 a jejich zařazení na chystanou novinku se zdá být nepravděpodobné.

Na vzniku obou písní se podílel Fraser T. Smith - spoluautor a producent hitu "Set Fire To The Rain". Právě jeden z dvojice nově uniklých kusů - "You'll Never See Me Again" - se singlu z mimořádně úspěšné desky "21" v lecčems podobá. Poslouchat můžete pod článkem. Tedy alespoň do té doby, než bude audio z YouTube staženo. Jestli důkladně zapátráte na internetu, nejspíš najdete k poslechu i druhý z uvedených songů.

Kolem třetí řadovky Adele zatím žádná zásadní novinka nepřibyla, pokud se budete zajímat o změť spekulací, zjistíte, že jako nejpravděpodobnější termín jejího vydání se aktuálně zmiňuje listopad. Některé zdroje prý dokonce tvrdí, že "nová hudba bude posluchače šokovat". Jisté ale pochopitelně zatím nic není.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY