The Chainsmokers to po "#selfie" zkoušejí s novým zvukem

30.08.2014 17:56 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Americkému DJskému duu The Chainsmokers stačil jen jeden hit, aby se katapultovalo mezi naprosto špičku EDM. Andrew Taggart a Alex Pall dostávají díky odrhovačce "#selfie" mnoho žádostí o produkci písní pro jiné kolegy z hudební branže, tvorbu remixů a aktuálně patří i mezi nejžádanějších DJe. Aby rodáci z New Yorku rychle nezevšedněli, posílají do rádií nový singl.

Song "Kanye" je úplně z jiného těsta než jejich předchozí hitovka. Singl má fajn melodii, příjemný vokál (od amerického dívčího dua sirenXX), mainstreamový beat a navíc i poslání. "Tahle píseň je pro nás hodně speciální. Reprezentuje ideální svět, ve kterém každý člověk žije svůj život takovým způsobem, jaký si přeje," dodávají The Chainsmokers.

Hlavní myšlence písně je uzpůsoben i scénář. Pohledná uklízečka, která právě drhne dlažbu na dámských toaletách, touží alespoň na chvíli ochutnat života mladých, krásných a bohatých dívek. Poté, co tento svět okusí, si uvědomí, že vlastně není o co stát, a s velkou chutí se vrací do toho svého. Klip má velmi příjemnou atmosféru, produkční tým si dal velmi záležet se střihem a píseň "Kanye" zní fakt hitově.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY