Paramore a nadšená fanynka zapěli "Misery Business" na Reading festivalu

28.08.2014 10:17 - Josef Martínek | foto: facebook interpreta

Paramore se zrovna nacházejí v albově prázdném období, kdy od dosud poslední řadovky, která vyšla loni na jaře, uteklo už hodně vody a do té další je nejspíš ještě daleko. Hojně proto koncertují, po úspěchu turné konaného právě k příležitosti vydání eponymní desky, jež čítalo úctyhodných sto šedesát dva show včetně jedné v Praze, letos přichystali společnou šňůru s Fall Out Boy, evropské fanoušky ale může mrzet, že její termíny byly zatím vypsány pouze pro americký kontinent.

Možná je proto potěší, že se mohou podívat alespoň na profesionálně natočenou interpretaci písničky "Misery Business" z festivalu v britském Readingu. A jak je vidět, přestože formace v poslední době výrazně zpopověla, což dokládá i popularita rozverného singlu "Ain't It Fun", jenž se stal v USA jejím prvním songem umístěným v Top 10 singlové hitparády, stále umí pořádně hrábnout do kytar a zařvat si mocný refrén, který pilot druhé studiovky "Riot!" z roku 2007 nabízí.

Snad jen škoda, že spád vystoupení brzdí dlouhá promluva k divákům a následné vytažení na pódium jedné z fanynek, jež za Hayley Williams, kterou tentokrát nezdobila rudá, ale zelená kštice, něco málo "odzpívala". Její výkon je sice nehodnotitelný, ale o to v něm pochopitelně vůbec nešlo. Bavili se všichni: diváci, cenou MTV za taneční vypalovačku "Stay The Night" ověnčená frontwoman i ona fanynka, která nejspíš z těch pár okamžiků na scéně bude mít celoživotní zážitek. A navíc hezky zfilmovaný.

Mimochodem, pokud by vás zajímalo, jak se na stejném festivalu vedlo třeba Queens Of The Stone Age, Imagine Dragons, Royal Blood, Milky Chance, Arctic Monkeys, Disclosure a mnoha dalším, na YouTube kanále BBC najdete od každého po jednom videu.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY