Gareth Emery s Christinou Novelli ani napodruhé nezklamali

26.08.2014 16:22 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Britský elektronický DJ a producent Gareth Emery vydal v letošním roce další studiové album "Drive", které se ze strany fanoušků setkalo s velmi vřelým přijetím. Aktuálně je tento čtyřiatřicetiletý hudebník na velkém turné po Americe a vlastně současně posílá do rádií nový singl. Tím se stala dle očekávání skladba "Dynamite", která už má i své video.

Na zmiňovaném songu se Gareth opětovně spojil s britskou vokalistkou Christinou Novelli, kterou proslavil před dvěma a půl lety singlem "Concrete Angel". Dynamitová novinka sice již nemá tak silný trancový nádech a spíše koketuje s aktuální EDM scénou, může se však znovu pochlubit líbivou melodií, a hlavně vlezle chytlavým refrénem.

Doprovodné video nepřináší žádný zajímavý příběh: vzhledem k tomu, že bylo natáčeno v březnu během miamského Ultra Music Festivalu, je v něm především zachycena atmosféra celého týdne, kdy z každého koutu slyšíte taneční muziku, město je plné rozjuchaných lidí a na každém kroku potkáváte nějakého DJe. Tedy žádné velké umění, ale rozhodně milé na pohled.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY