Mariah Carey a Nick Cannon mají problémy v ráji

22.08.2014 09:15 - Honza Balušek | foto: facebook interpreta

I když po komerční stránce se Mariah Carey už drahně let nedaří tolik, jak by si asi přála, servírovala svým fandům alespoň pohádku o romantickém osobním životě. Tedy že to je pohádka, její příznivci nevěděli. Mariah je pověstná tím, že na své profily na sociálních sítích dává i intimní fotky ze soukromí, které vytvářely dojem, že má ten nejúžasnější vztah mezi celebritami. Než ovšem její o jedenáct let mladší manžel Nick Cannon nyní přiznal, že tak růžové to rozhodně není, mají "problémy v ráji", a dokonce už několik měsíců žijí v různých domech.

Dvojice se poprvé potkala v roce 2008 při natáčení zpěvaččina videa ke skladbě "Bye Bye" a po intenzivním šestitýdenním vztahu uzavřela sňatek. Po nějaké době snažení se jim v roce 2011 narodila dvojčata Moroccan a Monroe. Právě ta jsou podle Cannona pro něj prioritou, zatímco vztah s Mariah už zachránit pravděpodobně nejde.

Mariah Carey manželovo přiznání poněkud ztíží propagaci aktuální desky "Me. I Am Mariah… The Elusive Chanteuse", která vyšla koncem května.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY