Ariana Grande vydává druhé řadové album "My Everything"

21.08.2014 14:31 - Josef Martínek | foto: facebook interpreta

Zdá se, že doby, kdy byla Ariana Grande vnímána jako jedna z řady teenagerských hvězdiček, jsou pryč. Zpěvačka právě vydává své druhé řadové album "My Everything", které obsahuje hned dva velké hity. A vzhledem k tomu, že už její loňský debut "Yours Truly" si podmanil americký albový žebříček, lze očekávat, že o prodejní úspěch se jedenadvacetiletá Američanka strachovat nemusí.

Ariana Grande - My Everything
© facebook interpreta
Ariana, které má za sebou kromě pěvecké kariéry také mnoho divadelních, filmových i televizních rolí, se při přípravě novinky obklopila producentskými esy, jako jsou Max Martin, Shellback, Zedd či Ryan Tedder, lze tedy očekávat, že dvanáctipísňová kolekce nabídne silnou přehlídku potenciálních lamačů hitparád. První singl "Problem" se několik týdnů po sobě držel na druhém místě amerického singlového žebříčku, ve Velké Británii se dokonce podíval až na samotný vrchol. Videoklip k písničce, v níž hostuje další kometa posledních měsíců, australská rapperka Iggy Azalea, už na YouTube nasbíral bezmála sto padesát milionů zhlédnutí.

Skvěle si vede i aktuální, v pořadí druhý singl "Break Free", na jehož zvuku se podepsal rusko-německý DJ Zedd. Videoklip k hitu, který dosáhl #4 v USA, byl představen teprve minulý týden a další propagaci obstará už v neděli 24. srpna živé vystoupení na předávání cen MTV Video Music Awards.

Tracklist desky vypadá následovně: Intro, Problem (feat. Iggy Azalea), One Last Time, Why Try, Break Free (feat. Zedd), Best Mistake (feat. Big Sean), Be My Baby (feat. Cashmere Cat), Break Your Heart Right Back (feat. Childish Gambino), Love Me Harder (feat. The Weeknd), Just A Little Bit Of Your Heart, Hands On Me, My Everything (feat. ASAP Ferg). Deluxe verze nabídne také společný hit s Jessie J a Nicki Minaj Bang Bang a k němu písničky Only 1 a You Don't Know Me. Černobílý přebal novinky můžete studovat výše, pořídit si ji můžete od pátku 22. srpna.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY