Carlos Santana vydá na DVD záznam koncertu z jeho rodného Mexika

22.08.2014 11:34 - Milan Menčík | foto: facebook interpreta

Carlos Santana si plní další ze svých životních přání. Narodil se totiž v mexickém státě Jalisco a právě v tamním hlavním městě Guadalajara odehrál speciální koncert. Nezapomněl ho natočit a už 5. září fanoušci spatří výsledek v podobě DVD "Corazón, Live From Mexico: Live It To Believe It".

Podílí se na něm i mnohé hvězdy latinskoamerické hudby: Elan Atias, Chocquibtown, Lila Downs, Gloria Estefan, Juanes, Miguel, Fher Olvera ze skupiny Maná, Niña Pastori, Samuel Rosa z kapely Skank, Cindy Blackman Santana, Salvador Santana, Romeo Santos, Soledad a Diego Torres. DVD bude obsahovat i třicetiminutový dokument s názvem "Live It To Believe It", natáčený v Puerto Vallarta, Riviera Nayarit a Guadalajaře. Záznam koncertu vyjde i v audioverzi na CD a pro hudební fajnšmekry na Blu-Ray discích.

Místo koncertu si vybral osobně kytarový mág a během show zahrál hity z celé své čtyřicetileté kariéry. Santana disk pojal i jako poděkování mexickému lidu, jeho kultuře a historii. O natočení se postaral Nick Wickham, produkují ho Emer Patten a Paul Skip Rickert. Výkonným producentem se stal Clive Davis, Santanův dlouholetý spolupracovník a kreativní šéf Sony Music Entertainment.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY