K(r)ávoviny: Neuvěřitelné! Lucka Vondráčková jich zvládne přes čtyřicet!

15.08.2014 13:21 - David Věžník | foto: Pepa Hrabák

Koho? Ale prosím vás... Čeho - duetů! Vaše nepravidelná dávka emocí vám dnes taky odhalí, co je nového u Csáků, a zanalyzuje blížící se zemětřesení v parfumérském průmyslu. A Taylor S. má pro nás nějakej tajem...

K(r)ávoviny AKA Novinečky ke kávičce

Děje se toho ve vašem životě tolik, že to nestíháte sledovat, natož abyste sledovali životy jiných? Zastavte se na chvíli! Uvařte si kávičku nebo čajíček a zkoukněte naše novinečky, shrnutí toho skutečně důležitého ve světě pop music. Než dopijete, máte přečteno a můžete jít zase po svých. A ano, nemáme rádi zdrobněliny. Zdrobnělinky.

Jason a jeho Take That napsali písničku pro nový britský film. (Popjustice)

Anna K. to zkusí anglicky, budem držet pěsti. (musicserver)

Evóóóó! Evičkóóó! Všecko nejlepší! (musicserver)

Slovutní Nile Rodgers a Mark Ronson produkují chystané album nadějného boybandu Duran Duran. (Popjustice)

Harmonická dvojka Lamb vyhlásila před časem remixérskou soutěž, a pokud jste se o ní dozvěděli, mohli jste se zúčastnit, i když na kamaráda Owera byste asi neměli. (musicserver)

Nezastavitelná chanteuse Lucie Vondráčková vydá album s více než 40(!!!) duety(!!!). :-( (Deník)

Taylor Swift je celá nějaká tajemná, modří ale přinejmenším tuší. (musicserver)

Jako hrad v Karpatech...

-

Chinaski zkoušejí rozdmýchat svou kariéru novou písničkou AKA znělkou k seriálu. (musicserver)

Prosím vás, kdybyste náhodou chtěli napodobovat přecházející The Beatles, zkuste to naplánovat tak, ať neblokujete dopravu, OK? (Deník)

Pokud nevíte, na co byste se tak těšili, zkuste to s Davidem Bowiem a jeho čtyřdiskovou výběrovkou, může být? (musicserver)

Parfumérský průmysl se bude otřásat v základech pod nápory mangových a grepových (vý)střiků One Direction (musicserver) a voňavé sexy vody (a kůže) Lady Gaga (musicserver).

Žádnou paniku, "KRIZE v manželství hvězdné Ilony Csákové? UTEKL jí manžel se synem!" znamená, že mamča Ilča se bojí létat, a tak s klukama neletěla na dovolenou a místo toho na ně čeká doma. Uff. (Šíp)

Robyn & Röyksopp AKA Röyksopp a Robyn natočili k jednomu songu ze svého mini alba mini film (musicserver). A taky mini film o tom mini filmu (YouTube).

Povinná četba Povinný poslech k četbě: protože Robin nebyl Robbie ani Pharrell, ale zpíval taky a nás to bavilo.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY