Piešťanský Grape festival rozevře své brány už za dva týdny

31.07.2014 17:26 - Jan Trávníček | foto: facebook interpreta

Jak jsme vás už informovali, na letišti v západoslovenských Piešťanech se 15. a 16. srpna odehraje už pátý ročník Grape festivalu. Ten bývá prakticky od svého počátku považován za mladšího brášku trenčínské Pohody. Už to by mělo hudebním fajnšmekrům napříč žánry signalizovat, že by na takové akci neměli chybět. Zvlášť když je program takto pestrý.

Pro většinu návštěvníků budou jistě největším lákadlem headlineři Editors, milovníci kytar ale určitě ocení i indie-rockové Bombay Bicycle Club, syrové Palma Violets nebo stále populárnější Brity The Feud.

Kdo si potrpí spíše na synťáky, navštíví koncert La Roux, na kterém určitě zazní i nové skladby z čerstvé dvojky "Trouble In Paradise". Pokud máte raději elektroniku ve svižnější podobě, nezapomeňte na sety ikon drum 'n' bassu - Wilkinson, Flux Pavilion i housový DJ set Francouze skrývajícího se pod pseudonymem Gesaffelstein slibují to nejlepší ze současné taneční scény. A pokud byste hledali něco mezi těmito dvěma extrémy, nezapomeňte, že s novou deskou "Love Frequency", která je aktuálně naším albem týdne, přijedou i ostrovní Klaxons.

Kompletní program Grape festivalu naleznete na stránkách akce, vstupenky jsou k zakoupení například zde.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY