Novinka "Bang Bang" Jessie J, Ariany Grande a Nicki Minaj je ztělesněním ženské dravosti

31.07.2014 19:57 - Vojtěch Drobík | foto: facebook interpreta

Jessie J si po prodejním fiasku s deskou "Alive" a chladně přijatých singlech z ní může po nějaké době konečně opět mnout ruce. Ohlašovaná hudební spolupráce "Bang Bang" s Arianou Grande a Nicki Minaj totiž sakra stojí za to! I když dravá novinka rozhodně není druhou "Lady Marmelade", ostudu si dámy neutrhly.

Přímočarý singl, na jehož výsledné podobě má majoritní podíl producent Max Martin, staví na dunivě houpavých beatech, jeho síla se projeví ale zejména ve sborovém, místy až gospelovém refrénu. Ačkoli nad kombinací Cornish-Grande-Minaj jste mohli ze začátku kroutit hlavou, ve výsledku to všem zpěvačkám šlape jako našim babičkám výroba domácího zelí. Je pravdou, že již-dávno-ne-růžová slečna Minaj zůstala na její poměry vcelku při zemi (žádní niggas, žádné bitches!), její kačeří rap ale do celku sedí a dodává písni potřebné grády.

Někteří možná po navnazujícím hajpu čekali mnohem větší smršť, my jsme ale v zásadě spokojení. Takže bravo, dámy. Teď si to jen nepokazte videoklipem, který v současných dnech vzniká.

A bravo patří také samotné Jess, která se snad již vzpamatovala z předešlých neúspěchů a vyrazila haterům vstříc. Právě díky "Bang Bang" to vypadá, že by se britská zpěvačka mohla těšit z hezkých prodejních výsledků. Vždyť jen během prvních dvaceti čtyř hodin od vydání se singl dostal na vrchol iTunes v jednadvaceti zemích světa, včetně USA. Jen tak dál.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY