Slipknot dodělávají na nové desce poslední úpravy

25.07.2014 09:08 - Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

Americká metalová formace Slipknot, která má za sebou velmi náročné období, se po šesti letech vrhla do práce na nové desce. Nástupce díla "All Hope Is Gone" z roku 2008 je nyní ve fázi konečných úprav a hudebníci slibují fanouškům velmi rázný a tvrdý počin.

Na nahrávce se poprvé v historii skupiny nepodílí dva klíčoví členové - baskytarista Paul Gray, který zemřel v roce 2010, a bubeník Joey Jordison, jenž v kapele nepůsobí od konce loňského roku. Na otázku, jak nahrávání novinky probíhá po tak zásadním personálním otřesu, odpověděl sám zpěvák Corey Taylor: "Bylo to zajímavé. Věděli jsme, že to bude hodně tvrdá deska. Připadali jsme si, jako když vstupujete na neprobádané území. Kytarista Jim Root a perkusionista 'Clown' Shawn Crahan se do toho opravdu obuli a než jsme se dostali do studia, měli jsme docela slušný základ."

K hudebnímu zaměření zpěvák prozradil, že se fanoušci mohou těšit na směsici ve stylu písní z desek "Iowa" a "Vol.3 (The Subliminal Verses)". "Najdete tam líbivé melodie i brutalitu. Zblázníte se, až to uslyšíte," slibuje frontman Slipknot.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY