Maroon 5 zveřejnili obal i tracklist nové studiovky

22.07.2014 09:13 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Jak jsme již před časem informovali, koncem srpna vyjde v pořadí páté studiové album kapely Maroon 5, kterým skupina oslaví i dvacet let svého fungování. Adam Levine a jeho kumpáni počátkem tohoto týdne o desce prozradili bližší informace.

Novinka s prozaickým názvem "V", která se v evropských obchodech objeví 29. srpna, bude v základní verzi obsahovat jedenáct písní a tři bonusové tracky. Těch se fanoušci dočkají též jako b-stran v budoucnu vydaných singlů. Tím aktuálním je skladba "Maps", jež již pomalu šplhá ve světových hitparádách. Jedním z dalších bude song "My Heart Is Open", v němž si zahostovala Gwen Stefani.

Nahrávku "V", která zná už také svůj obal, natáčeli Maroon 5 v původní sestavě, zhruba po dvou letech se do kapely totiž vrátil klávesák Jesse Royal Carmichael, jenž skupinu opustil v březnu 2012. V tomto složení se kapela představí i na iTunes festivalu v Londýně, kde vystoupí již 11. září. Brzy by měly být zveřejněny i termíny dalších koncertů, které Maroon 5 plánují na rok 2015.

Pro úplnost přikládáme ještě tracklist. Album “V“ bude vypadat takto: Maps, Animals, It Was Always You, Unkiss Me, Sugar, Leaving California, In Your Pocket, New Love, Coming Back For You, Feelings, My Heart Is Open (feat. Gwen Stefani) + B Sides: ShootLove, Sex And Candy, Lost Stars.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY