Erasure zveřejnili další podrobnosti o novém albu

25.07.2014 10:04 - Jaromír Koc | foto: Mute Records

Jak již od nás víte, britské duo Erasure plánuje na podzim vydání nové studiové desky. Taktéž jste si již mohli poslechnout pilotní singl "Elevation", který ke koupi alba láka. Nyní je k mání další díl skládačky - konečně byl představen obal alba a známy jsou i první podrobnosti jednotlivých formátů.

Novinka "The Violet Flame", která vznikla za produkčního dohledu Richarda Philipse, jenž se v hudební branži skrývá za uměleckým jménem Richard X (Annie, Sugababes, Kelis), bude obsahovat celkem deset písní. Kdo bude chtít připlatit pár korun navíc, bude se moci doma těšit z bonusové edice. Ta přinese druhý audio disk s jedenácti písněmi zaznamenanými v roce 2011 v londýnském The Roundhouse. Mezi nimi nebudou chybět klasiky jako "A Little Respect", "Sometimes" a "Blue Savannah" či ne tak známé songy "Hideaway" a "Fingers & Thumbs (Cold Summer's Day)".

Asi největší pozornost opětovně vyvolává speciální deluxe box, na kterém se tým kolem kapely opravdu vyřádil. Kromě pěkného balení totiž bude i velmi slušně napěchován. Disky bude obsahovat celkem tři, kromě těch výše popsaných zde najdete i CD s remixem každé z písní nové desky. Součástí boxu bude i velké množství suvenýrů - placky, několik pohlednic nebo krásná sklenička na čajové svíčky. Tento box lze předobjednat pouze na tomto odkazu a je třeba dodat, že půjde o striktně limitovanou edici, která v budoucnu již nikdy nebude přidělávána.

Pro úplnost ještě dodáváme tracklist desky "The Violet Flame". Album bude vypadat takto: Dead Of Night, Elevation, Reason, Promises, Be The One, Sacred, Under The Wave, Smoke And Mirrors, Paradise, Stayed A Little Late.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY