Paris Hilton si nedá pokoj a opět zpívá - bohužel

16.07.2014 12:24 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Život je někdy nespravedlivý. Některé nadějné zpěvačky vystupují celý život pouze po pofidérních klubech a nikdy se jim neprovede prorazit. Jiné žijí od malička v luxusu, zpěv, který jim opravdu nejde, je jen další výmysl v jejich naprosto prázdném životě a ještě na tom dokáží vydělat slušné peníze. To je příklad i Paris Hilton, která právě představuje nový singl.

Tato blonďatá barbína si po letech vzpomněla, že si v roce 2006 několik stovek tisíc lidí (nejspíš z recese) koupilo její tehdejší debutové album “Paris“, a že by se tedy mohla opět vrhnout na hudbu. S DJingem žádnou velkou díru do světa neudělala (i když mít rezidentní noci v jednom z prestižních klubů na Ibize je snem mnoha opravdových DJs), a tak to opět zkouší jako zpěvačka.

Poté, co Paris využila svých vnad u Afrojacka a ten jí na oplátku opětovně pomohl k těm správným kontaktům v hudební branži, vypadá to, že se na podzim dočkáme od Paris celé nové desky. Aktuálně její vydání prezentuje singl "Come Alive", který si prý i sama napsala. Nechci jí upírat její zásluhy, ale těch spoluautorů písně je nějak moc. Kromě slečny Hilton jsou totiž jako autoři a producenti písně uvedeni ještě Corte Ellis, Michael "Mikey P" Puerari, Frederick C. Allen, Chris Richardson a Rondell Cobbs.

Zmiňovaní páni vám toho podle jmen možná příliš neřeknou, ale je třeba říct, že neodvedli zase tak špatnou práci. Tedy minimálně po hudební stránce nejde o úplný průšvih. Taneční song nabízí příjemný beat, vcelku vkusnou melodii a celé to tedy kazí pouze paní zpěvačka . Paris prostě zpívat neumí a všichni to moc dobře vědí. Ve studiu dělali naprosté maximum a díky různým mašinkám to sice nezní úplně falešně, ale bohužel neuvěřitelně sterilně, nepřirozeně a celý smutný dojem dokresluje i videoklip, který asi nebyl zrovna levný, ale rozhodně patří mezi ty největší kýče tohoto roku. Pokud ale máte rádi růžovou barvu, občas odpočíváte na houpačce, vlastníte jednorožce a nevadí vám vykrádat klip od Rihanny, budete nadšeni.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY