La Roux nabízí k poslechu sampler nové desky

15.07.2014 13:01 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Jak již jistě víte, britská synthpopová zpěvačka La Roux vydá za necelý týden svoje druhé studiové album, které ponese titul "Trouble In Paradise". Než si ho půjdete koupit do obchodu nebo stáhnete na iTunes, můžete si v klidu pustit album sampler představující všechny nové songy.

La Roux, v jehož popředí je od počátku charismatická zpěvačka Elly Jackson, zabodovali před pěti lety svým albovým debutem a především singly "Bulletproof" a "I'm Not Your Toy", které obsadily přední příčky mnoha světových hitparád. Novinka "Trouble In Paradise", která bude čítat devět položek, by měla na tyto úspěchy navázat. Nové písni mají opět příjemný nádech retra, i když, jak Elly dodává, jsou mnohem zralejší a přímější. Nahrávání novinky dokončila Jackson již bez svého hudebního partnera Bena Langmaida, který před nedávnem z dua vystoupil.

Jak album zní, se můžeme přesvědčit ještě před vydáním, a to díky sampleru, který La Roux před pár dny zveřejnila. Dodejme, že deska, která se v obchodech objeví 21. července, vychází na CD, vinylu a i jako speciální box kombinující oba formáty, který je doplněn i o limitované tričko a navíc vlastnoručně podepsán.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY