Transmission odhaluje letošní hvězdný line-up

14.07.2014 09:11 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Na naše hlavní město se opět řítí největší indoor taneční akce ve střední Evropě - Transmission. Do pražské O2 areny tentokrát dorazí v sobotu 25. října.

Letošní ročník bude mít opět svoje téma, tentokrát půjde o konfrontaci s pokušením života - sedmi hříchy: chtíčem, leností, nestřídmostí, hněvem, lakotou, závistí a pýchou. Návštěvníci se tak opětovně mohou těšit na nezapomenutelný zážitek, kdy tisíce lidí sdílejí pocit sounáležitosti a tančí do rytmu v oceánu světla, obklopeny pyro efekty a velkolepou laserovou show.

Pořadatelé Transmission tentokrát splnili přání návštěvníků (na základě ankety, kterou uveřejnili na svém Facebooku) a vytvořili line-up skládající se ze sedmi umělců (plus warm up DJ), kde je více zastoupen uplifting trance sound v kombinaci s tech trance, progressive trance a big room soundem.

Headlinerem letošního ročníku bude opětovně Markus Schulz, který je i duchovním otcem celé Transmission. Vedle něj se fanoušci mohou těšit na Itala Giuseppe Ottavianiho, britského mága Solarstonea nebo jeho irského kolegu Johna O'Callaghana. Zahraje i Alex M.O.R.P.H., Bryan Kearney a DJ a producent Photographer.

Vstupenky na letošní Transmission - Seven Sins jsou v prodeji sítě Sazka Ticket aktuálně za 1190 Kč, za VIP balíček obsahující speciální vchod, šatnu, VIP toalety a welcome drink zaplatíte 2500 Kč. Pro ty, kteří si chtějí užít Transmission v co největším pohodlí a luxusu, jsou v prodeji také klasické Golden (tzv. klubové) vstupenky. Luxusní klubové patro O2 areny opětovně poskytne několik obřích barů, šatnu zdarma, komfortní sedadla a také bohatou nabídku občerstvení s neomezenou konzumací. Tyto lístky jsou ke koupi za 4650 Kč



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY