Jack White bude mít svou zmrzlinu, The Black Keys zase hamburger

26.06.2014 17:44 - David Věžník | foto: facebook interpreta

Jack White a The Black Keys nejsou zrovna jména, která by denně plnila stránky novin nebo zdi pubertálních dívek, v poslední době se však našlo něco, co všechny tyhle muzikanty spojilo, a to něco je, pochopitelně, jídlo. Totiž! Dva restaurační řetězce se (nezávisle na sobě) rozhodly pojmenovat po svých oblíbencích své nové produkty.

V daleké Austrálii, v cukrárnách Gelato Messina, dostali bláznivý nápad vyrobit novou příchuť zmrzliny, která by mohla hrdě nést jméno amerického hudebníka, zpěváka, skladatele, producenta, multiinstrumentalisty, návrháře, režiséra a herce Jacka Whitea. Smíchali Jacka Danielse, karamelizovanou bílou čokoládu, karamelizované pekanové ořechy a karamelizovaný fondán a bylo.

Mezitím o pár tisíc kilometrů severněji, v kalifornském fastfoodovém řetězci Umami Burger, kohosi napadlo vyrobit nový sendvič, který by byl pojmenovaný stejně jako známá americká rocková dvojice. Od prvního července si tak budete moct koupit The Black Keys Burger, ve kterém najdete kromě hovězího burgeru ještě Velveeta fondue, "tajnou přísadu"(!!!), hořčici, cibulku a okurku.

Dobrou chuť!



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY