V Praze proběhne 9. července workshop s baskytaristou Anthrax

25.06.2014 17:34 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Frank Bello je na basové scéně naprosto nepřehlédnutelnou postavou. Již od roku 1984 drtí svou baskytaru v legendární skupině Anthrax, která po boku kapel Metallica, Megadeth a Slayer určuje směr progresivní muziky více než třicet let. Už 9. července se tato ikona zblízka představí všem basovým nadšencům. Na speciálním baskytarovém workshopu, který proběhne od 19:00 v modřanské prodejně hudebních nástrojů Kytary.cz, nechá všechny hudební kolegy nahlédnout do svých pekelných basových kotlů.

Účastníci tohoto unikátního setkání se mohou těšit na pestrý program věnovaný basové kytaře. Frank Bello, stájový hráč značek Hartke a ESP, představí svůj aparát složený ze zesilovače Hartke LH-1000, boxů Hartke Hydrive a baskytar ESP. Dále také předvede své herní techniky, které bude přímo demonstrovat na známých skladbách Anthrax, a podělí se i o své tipy ohledně herního tréninku. Určitě půjde o nezapomenutelný večer, který by si žádný progresivní basák neměl nechat ujít. Vstupenky na workshop s Frankem Bellem můžete objednávat na oficiální stránce workshopu nebo na e-shopu Kytary.cz. Vzhledem k charakteru akce a snaze o udržení komorní atmosféry je z pochopitelných důvodů počet návštěvníků omezen.

Skupina Anthrax je už od osmdesátých let ikonou metalové scény. Spolu s kapelami Metallica, Slayer a Megadeth tvoří slavnou Velkou čtyřku thrash metalu. Pokud patříte mezi basové kytaristy tvrdších žánrů, rozhodně si nenechte toto jedinečné setkání ujít.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY