"First Love" Jennifer Lopez je solidní pop, klip ho ale shazuje

31.05.2014 10:09 - Josef Martínek | foto: Petr Tibitanzl - iReport.cz

Jennifer Lopez už má každoroční tradici v podobě nového songu s Pitbullem za sebou, když se spolu s kubánským rapperem postarala o hymnu letošního fotbalového šampionátu, a tak se nyní může vrhnout i na méně rutinní tvorbu. Už v polovině června nabídne fanouškům novou studiovku "A.K.A." a aktuální singl "First Love" je v rámci rádiové produkce zdařilým lákadlem.

Od chytlavého popěvku samozřejmě nečekejte žádné hudební novátorství, i tak se ale můžeme bavit o celkem lehkém a svěžím popu, který zpěvačku v posledních letech, kdy zkoušela dobývat taneční parkety, míjel. O to víc zamrzí, že čerstvě představený videoklip celkový dojem zrovna nepodpoří. Černobílý snímek by se jistě obešel bez zbytečného intra, to ale není jeho hlavním problémem.

"First Love" se totiž stává dalším z dlouhé řady videí, které chtějí být za každou cenu sexy, a tak můžeme Lopez, čtyřiačtyřicetiletou paní, vidět v těch nejsvůdnějších pózách. O pěknou podívanou ale nemohly být ochuzeny ani dámy, proto má interpretka po boku neméně nažhaveného partnera. Lechtivými obrázky se sice vizuální novinka zavděčí určitému typu diváků, z čistě hudebního hlediska ale působí poměrně nudně a dost neoriginálně. Solidní popovou hitovku zkrátka J.Lo zazdila nemastným a neslaným klipem.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY