Vycházející britská hvězda George Ezra přijede do Prahy představit debutové album

29.05.2014 14:44 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

George Ezra, celým jménem George Ezra Barnett, je britský zpěvák a skladatel z Hertfordu. V roce 2011 se přestěhoval do Bristolu a o dva roky později vydal své debutové EP "Did You Hear The Rain?" Letos v březnu následovalo druhé EP "Cassy O'".

V létě roku 2013 si zahrál na festivalu v Glastonbury na BBC Introducing Stage, kde si získal početný zástup nadšených fanoušků. BBC Radio 1 pravidelně hrálo jeho skladby "Did You Hear the Rain?" a "Budapest". MTV ho zařadila do svého pořadu "Brand New For 2014", Vevo do "DSCVR Ones To Watch 2014" a objevil se i jako Nový nadějný umělec iTunes na rok 2014. V anketě BBC nazvané "Sound Of... 2014" skončil Ezra na pátém místě. Jeho pohodový song "Budapest" se v italské Top 20 vyšplhal na šesté místo a získal platinu. Také předskakoval Lianne La Havas nebo Tomu Odellovi.

George Ezra podepsal smlouvu u Columbia Records, kde 30. června vydá své debutové album "Wanted On Voyage". V souvislosti s tím oznamuje na konec roku velké evropské turné, při kterém vystoupí 10. listopadu také v pražském Lucerna Music Baru.

Vstupenky za 400 Kč + poplatky budou v předprodeji od pátku 30. května v sítích Eventim, Ticketpro, Ticketportal, Ticketstream a na webu musicbar.cz a goout.cz. V pokladně LMB bez poplatku.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY