Lakeside X a Lavagance zahrají 5. června společně v Rock Café

28.05.2014 12:34 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Lakeside X, kteří se za necelých deset let své aktivní existence propracovali mezi špičku domácí elektronické scény, se po rodinné pauze znovu probouzejí k činnosti. Po prosincovém hostování německým Camouflage se fanouškům připomenou speciálním koncertem v pražském Rock Café, a to ve čtvrtek 5. června.

"Když jsme stáli v prosinci po delší době znovu na pódiu a cítili tu energii a vřelé přijetí od publika, zjistili jsme, že to je přesně to, co nás pořád baví a drží pohromadě. A jsme rádi, že můžeme našim fandům a přátelům zahrát na dalším speciálním koncertu s unikátními světly, projekcemi a celkovým vizuálním konceptem," zve na vystoupení frontman Janne Marvannen.

A jako speciální hosty si Lakeside X nepozvali nikoho menšího než Lavagance, slovenskou hvězdu nezávislé scény, držitele několika Aurelů (ceny odborné veřejnosti), jejichž hit "Gabriel" se stal nejhranějším singlem minulého roku na slovenských rádiích. Vstupenky na pražský koncert Lakeside X a Lavagance jsou v předprodeji v síti Ticketstream za 200 Kč. Začátek je plánován na 20:30


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY