Madonna si vystřelila z fanoušků, zveřejnila falešný obal novinky "Unapologetic Bitch"

25.05.2014 07:54 - Josef Martínek | foto: facebook interpreta

Po relativním neúspěchu dosud poslední řadovky "MDNA" plánuje Madonna návrat na vrcholky světových hitparád. Při vzniku své třinácté studiovky se proto obklopila mladšími spolupracovníky v čele se jmény jako Avicii, Diplo nebo Natalia Kills a zdá se, že už brzy představí první plody své práce. Na Instagramu totiž naznačila, že nový singl se bude jmenovat "Unapologetic Bitch".

Madonna - Unapologetic Bitch
© facebook interpreta
Zpěvačka se pochlubila s obrázkem, který by mohl být jeho přebalem (vlevo) a připsala k němu: "You heard it! #iconic #venividivici#unapologeticbitch #rebelheart #lartforfreedom." Internetem se tak na základě popisku hned začaly šířit zvěsti, že připravovaná deska se bude jmenovat "Rebel Heart".

Dále se šušká, že písničku pomohly popové ikoně minulého století napsat Katy Perry a již jednou zmíněná Natalia Kills, které by si v ní dokonce mohly i zazpívat. Madonna by se tak uchýlila k podobnému kroku jako v případě minulého alba, pilotní singl "Give Me All Your Luvin" totiž obsahoval i sloky kolegyň M.I.A. a Nicki Minaj.

Zatím sice není nic jisté, nicméně vzhledem k faktu, že se interpretka před pár dny na sociální síti chlubila společnými fotografiemi s Perry, možné je vše. Společné snímky pro módní magazín navíc evidentně vznikly při stejné příležitosti jako údajný obal singlu.

EDIT: O oficiální cover se nejedná, Madonna si ze svých fanoušků vystřelila. Falešný přebal byl skutečně vyroben z fotografií pro zmíněný magazín.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY