Oblíbené tuzemské festivaly stvrzují své pivní pouto

23.05.2014 13:11 - Alena Bílková | foto: facebook interpreta

Nad festivalem Rock for People se za poslední roky zazelenalo plachtami s logem piva. Během loňského ročníku jste se na festivalu měli možnost nejen osvěžit nejedním vychlazeným, ale i se třeba posadit do improvizované restaurace Potrefená Husa.

Skalní festivaloví návštěvníci nepřijímají přítomnost velkých brandů na hudebních festivalech s nadšením, značka Staropramen se nás letos ale snaží přesvědčit, že místo přijímání monopolu Staropramenu na českých festivalech jako nutné zlo se můžeme z jeho spolupráce s českou hudební scénou naopak těšit. Kromě kvalitního servisu, minimálních front na pivo i pravidelných kontrol jeho teploty nám Staropramen slibuje, že si žádá být víc než jen sponzorem - jméno pivovaru se má stát synonymem pro hudební dění v Česku.

Staropramen navázal spolupráci s pražskou O2 arenou. Je generálním partnerem festivalu Rock for People. Dále se bude smíchovské pivo čepovat na Votvíráku, Rock for Church(ill) a od letoška přibudou České a Moravské hrady. Staropramen také podpořil warm-up koncert skupiny Lucie v Retro Music Hall v Praze, který se uskutečnil před zahájením jejich comebackového turné, stejně jako showcase festival Nouvelle Prague.

Kampaň, která začíná v květnu a bude v různých podobách trvat po celou festivalovou sezónu, doplňuje velká spotřebitelská soutěž o 40 tisíc hudebních cen - Hudební nálož dárků. Dále team Staropramen láká na bohaté doprovodné aktivity, které festivaly zpestří.

"Mít dobrého a silného partnera je pro pořadatele velmi důležité. Na Staropramenu oceňujeme jak kontinuitu hudebního konceptu a partnerství s námi, tak také to, že každý rok přijde s nějakou novinkou, která přináší přidanou hodnotu návštěvníkům. Nefiltrovaná tanková jedenáctka nebo posílení bezbariérovosti festivalu je jedním z příkladů," prozrazuje Michal Thomes, ředitel festivalu Rock for People. Nejen organizátorům, ale i návštěvníkům je úlevou, že jubilejní pivo nebude symbolicky dvacetistupňové , ale jen oblíbenou jedenáctkou.

Podívejte se na povedenou videopozvánku na festival Rock for People.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY